Incendis Austràlia. Com ajudar?


Els incendis a Austràlia avancen mentre els bombers lluiten contra les flames implacables a tota la nació.

L’escala de la crisi és difícil d’assumir. Fins ara, els incendis forestals han cremat més de 12 milions d’hectàrees, han matat almenys 24 persones, més de 1.000 milions d’animals i gairebé 2.000 cases han estat destruïdes.

Aquí teniu el que podeu fer per ajudar els afectats per la devastació:

AJUDA PER APAGAR ELS INCENDIS


Nova Gal·les del Sud

Les donacions al Servei de Bombers Rurals de NSW beneficien directament als bombers voluntaris de primera línia. Per ajudar-los, podeu fer una donació aquí.

Victòria

Per aquells que estiguin interessats en recolzar els esforços dels bombers victorians, podeu fer una donació a l’Associació Nacional de Bombers de l’Estat aquí.

Nacional

La influencer Celeste Barber va crear una recaptació de fons de Facebook el 3 de gener i fins ara ha recaptat prop de 50 milions de dòlars. Inicialment va recaptar fons per a The Trustee for National Fire Services and Brigades Donation Fund, però, després del nombre sense precedents de donacions, va dir que els fons es distribuirien a tots els estats. Va dir que els diners recaptats també es repartiran a Victòria i Austràlia del Sud, la Creu Roja i les famílies dels morts en els incendis. Pots col·laborar aquí.

AJUDAR LA FAUNA

La Universitat de Sydney ha estimat que més de 480 milions d’animals han mort a Austràlia des del setembre, com a conseqüència dels incendis.

WIRES

Per ajudar al salvament de la fauna podeu fer una donació al Servei d’Informació, Salvament i Educació (WIRES) de la NSW aquí.

Hospital Port Macquarie Koala

Des de setembre, es tem que més de 2000 koales hagin mort a NSW.

L’Hospital Port Macquarie Koala ha recaptat més de 2 milions de dòlars per a la fauna afectada d’aquella zona, amb l’objectiu inicial d’utilitzar els diners per distribuir estacions de consum automàtiques a les zones cremades per ajudar a la supervivència del koala i la fauna.

L’organització està compartint els fons amb altres organitzacions de fauna a les regions afectades per incendis de NSW. Podeu fer una donació aquí.

WWF

El Fons Mundial de la Vida Silvestre ha creat un fons “Help Save Koalas”.

Expliquen exactament cap a on podrien anar els vostres diners per ajudar a evitar que els koales s’extingeixin:

• 50 dòlars “podrien ajudar a plantar els primers 10.000 arbres necessitats urgentment en un hàbitat de koala crític”.

• 75 dòlars “podrien ajudar a proporcionar atenció i medicina d’emergència als koalas ferits afectats pels focs”.

• 100 dòlars “podrien ajudar a protegir els boscos i i la fauna que hi viu”.

• 150 dòlars “podrien ajudar a pressionar els governs perquè reforcin les lleis que impedeixen la tala excessiva d’arbres abans que no sigui massa tard”.

Podeu fer una donació aquí.

Aquestes són algunes de les suggerències que fem des de catalanspelmón, evidentment n’hi ha moltes d’altres igual de vàlides i necessàries.

Moltes gràcies per la teva col·laboració en aquest causa.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Leave a Reply