Internet al mòbil - cajaruraldenavarra.com

Internet s’ha convertit en el nostre aliat quan marxem de viatge. Ens permet seguir en contacte amb amics i familiars a través de WhatsApp, ens ajuda a arribar a les localitzacions amb Google Maps i, fins i tot, a trobar un bon lloc per menjar o dormir, entre moltes d’altres coses.

Avui dia seguir connectat a internet en qualsevol racó del món és possible, però no sempre resulta econòmic. A Catalans pel món et volem presentar una opció sense sorpreses a la factura del mòbil: la targeta SIM d’Holafly, amb 4G o 3G en més de 70 destins atractius. I a més, si la compres a través nostre, et sortirà un 5% més barata!

  • Comença a gaudir de la connexió a l’aterrar

Holafly t’entregarà la targeta SIM en un màxim de 48 hores després de fer la comanda. Això vol dir que tens internet en arribar al destí, sense la necessitat de recorre’l per trobar, i després comparar, proveïdors.

  • Utilitza el teu número actual i adquireix-ne un de local

Amb la targeta SIM conservaràs el teu número de telèfon, les aplicacions i la llista de contactes. D’aquesta manera, podràs fer servir WhatsApp amb normalitat! I encara més: la SIM t’ofereix un número local que et permetrà rebre i fer trucades.

  •  Assegura’t la millor cobertura

Holafly utilitza les xarxes de les companyies telefòniques més grans i importants del món, el seu servei, per tant, també garanteix la màxima velocitat. 

  • Comparteix l’internet del mòbil

És possible compartir dades amb altres dispositius, com ara el teu portàtil. Una possibilitat molt pràctica si has de treballar durant l’escapada.

  • Paga sense càrregues extres

Despreocupa’t de les despeses d’activació o manipulació! El preu a pagar per les dades i trucades il·limitades és el que s’indica a la pàgina web segons el temps que vols contractar. Per exemple, la SIM de 8 dies a Tailàndia té un preu de 17€, i de 26€ si són 12 dies. Informa’t del preu segons el teu destí!   

  • Rep atenció al client les 24 hores

Pregunta i demana ajuda sempre que ho necessitis a través de WhatsApp, correu electrònic o xat online. L’equip humà d’Holafly s’encarrega de donar una resposta amb eficàcia i promptitud. La tarja també ve amb els adaptadors que et permetran utilitzar-la en qualsevol mena de ranura: SIM, miniSIM, microSIM o nanoSIM. Així és que si el teu mòbil és lliure, hi pots utilitzar una altra SIM a banda de la del teu operador. No tindràs problemes!

Estar connectat en els teus viatges amb Holafly. Font: Viajes: Guia Low Cost

T’animes a provar la SIM l’holafly al teu proper viatge?  Des de Catalans pel món t’oferim un descompte del 5% al comprar la targeta SIM d’Holafly per a la destinació que triïs. Què has de fer? Tan sols hauràs de comprar la targeta amb el codi CATALANSPELMON clicant aquí.

Ah, i no t’oblidis de deixar-nos als comentaris la teva experiència!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Leave a Reply